söndag 10 november 2013

Vad är jag för människa?

Vaknade i natt och kunde inte somna om , nu är det inget ovanligt fenomen för mig.
Verkar som jag behöver väldigt lite sömn har min kropp bestämt.
Som vanligt börjar tankarna gå, va är jag för sorts människa...

Jag ligger och funderar va jag har för roll i de olika grupper man hamnar i,  i livet.
Hemma, på jobbet, bland vänner ..


Hemma i våran familj innan för våran dörr, är det jag som håller i  trådarna. Det är jag som vet vart saker är, det är mig barnen frågar, det är jag som får saker gjorda ;)

Kliver man ur våran lilla kärna , och kollar på familjen utöver så är det samma sak där. Jag är den som blir någon sorts spindel i nätet. 

På jobbet, ja det är ungefär samma sak, ser till att saker blir gjorda.. Fast med en liten twist. Där är jag inte samma människa som hemma. Så klart är man inte på samma sätt hemma som på jobbet, de fattar till o med jag fast på jobbet har jag lättare att släppa "kollen" även om det känns svårt. Jag har ju varit borta en del , de sista veckorna.  Något som slagit mig är att jag inte funderat så mycket på hur det går på jobbet, förr gjorde jag alltid det om jag var hemma. Jag tror min hjärna stänger av vissa saker. Tur är väl de ;)
Bland vänner, jo där är de samma sak... Ska de ske något så går de genom mig.  ;)

Så var är jag för människa då. jag är den som lindar in mig i mitten .
 Hur kliver man ur det,  om än bara för en liten stund. Om man känner att de börjar bli för mycket att mäkta med... Stänger man ner automatiskt och behåller det som är viktigast i livet familjen... Vilka jävla funderingar man har  ;) Blir int klok på mig själv ;) Vi hoppar över mina brister idag , för de finnes en hel del ;)

Ha en bra Söndag!

1 kommentar:

  1. Om natten kan man förbruka massor med förstånd! :) Känner igen det där med sömnlöshet och klar vakna timmar! Försök vara lite mindre spindel på dom platser som du inte behöver väva nätet på just nu. Men det är inte lätt att låta bli att väva! :) <3<3
    Vär rädd om dig , tänker på dig! KRAM Maritha

    SvaraRadera